Over ommekeer training

Ben je op zoek naar een nieuwe kans om de arbeidsmarkt (weer) te betreden, maar ben je voor je gevoel nog niet optimaal voorbereid of wil je graag hulp hierbij? Wij als Ommekeer Trainingen kunnen je hierbij helpen, door samen te kijken naar de mogelijkheden die er voor jou zijn. Samen gaan we een traject in om je op te leiden tot klantenservice medewerker en door middel van coaching en begeleiding bereiden wij je zo optimaal mogelijk voor op de arbeidsmarkt.

Ontstaan van ommekeer Training

Ommekeer Trainingen is ontstaan vanuit de vraag naar meer klantenservicemedewerkers met meer ervaring. Tegenwoordig staat de klant meer centraal, organisaties willen de klant goed te woord staan, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Hierdoor wordt er meer van de werknemer verwacht, dan alleen de klant zijn vraagstuk oplossen. Wij van Ommekeer Trainingen willen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hierbij helpen.

Het team

Maak kennis met het team van Ommekeer Training. 

Hester

Als interactieve coach daag ik deelnemers graag uit om mee te denken en het beste uit zichzelf te halen. Coachen geeft mij ontzettend veel positieve energie, doordat ik veel in contact ben met mensen. Ieder mens is uniek en heeft daardoor ook een andere manier van leren en informatie verwerken. Elke training wordt hierop aangepast, zodat voor iedereen een duidelijk en realistisch doel wordt geformuleerd. Door hier veel aandacht aan te besteden kan iedereen groeien en zijn of haar doelen behalen. Daarom probeer ik je net die stap te laten zetten die je spannend vindt, zodat je uit je comfort zone komt en daar weer van kan leren. Ik help je graag om je eigen sterke punten te gaan herkennen, zodat je deze op de juiste manier kunt inzetten en toepassen!